Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pàdel Center Penedès del Clot de Moja acull l’Òpen Pàdel de ràdio Flaixbac

La competició comença aquest dijous i els partits finals es disputaran el diumenge
Fragment del cartell que anuncia el torneig
Fragment del cartell que anuncia el torneig

dimecres 04 maig 2016

El Pàdel Center Penedès, situat al poligon del Clot de Moja, viurà un cap de setmana ben carregat d’activitat. Als partits programats dels campionats de Padel cat i de la Lliga Catalana, s’hi afegirà l’atractiu d’acollir un dels Òpen Pàdel de ràdio Flaixbac. Tal i com explica Raúl Valladárez, es tracta d’una de les competicions incloses en el circuit que promou arreu del territori català aquesta emissora musical.(àudio)

Els primer partits de la lligueta classificatòria es disputaran aquest dijous a la tarda i les semifinals i finals s’han previst per diumenge. Valladárez destaca que el pàdel és un esport en creixement. En el cas del Pàdel Center Penedès, una de les característiques que el defineixen és la qualitat de la seva escola per a formar jugadors. (àudio)
En els darrers mesos han estat forces les instal·lacions de pàdel que s’han obert a les nostres comarques. Aquest augment de possibilitats de jugar a pàdel no ha fet minvar el nombre d’associats al Pàdel Center, perquè “apareixen nous jugadors”.(àudio)

L’Òpen Padel Flaixbac compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola i incorpora premis en metàl.lic  als guanyadors de 1a categoria i premis a tots els guanyadors i finalistes.

Document Actions