Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pàdel Center Penedès iniciarà la seva activitat abans d’acabar el mes de juliol

Es preveu que a mitjans d'agost el Centre entri en funcionament a ple rendiment

dilluns 08 juliol 2013

Les obres per construir el Pàdel Center Penedès arriben al seu tram final. Aquestes noves instal·lacions esportives que s'edifiquen al polígon del Clot de Moja afrontaran els propers dies els darrers treballs, amb la col·locació de les cobertes de les pistes com a element més destacat que resta pendent. Pdel2.JPG

Richard González, gerent del Pàdel Center Penedès, anuncia que abans d’acabar aquest mes de juliol obririen amb dues pistes en funcionament perquè els preinscrits al club poguessin provar les instal·lacions. La totalitat del club es posaria en marxa abans d’acabar agost.(àudio)

Pàdel Center Penedès inclou 9 pistes de pàdel, bar, vestidors i gimnàs en una superfície de 4.000 metres quadrats , situats  al carrer Sumoi del Clot de Moja. Un tret diferencial del club és que ofereix entrenaments personalitzats dirigits per Raul Valladarez, exjugador professional de pàdel.(àudio)

Ara són ja més d’un centenar les persones que s’han preinscrit al club. Com a oferta d’obertura, no es paga matrícula. La quota mensual establerta és de 35 euros i també hi ha la possibilitat d’obtenir descomptes en la botiga de Pàdel Center.(àudio)

Les persones interessades en ampliar informació o preinscriure’s al club, poden consultar la web padelpenedes.com

Escolta l'entrevista a Richard González, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions