Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pàdel Center Penedès preveu obrir les seves portes abans d’aquest Sant Joan

La instal·lació que es construeix al Clot de Moja suposa una inversió privada propera al milió d’euros
Richard González, gerent de Pàdel Center Penedès
Richard González, gerent de Pàdel Center Penedès

dijous 11 abril 2013

El club de pàdel que ha començat a construir-se al polígon del Clot de Moja podria obrir abans d’aquest mateix Sant Joan. Aquest és l’ambiciós propòsit que s’han fixat els responsables de Pàdel Center Penedès, el nom de l’empresa que promou la construcció d’aquesta  instal·lació esportiva que inclou 8 pistes de pàdel, bar, vestidors i gimnàs en una superfície de 4.000 metres quadrats , situats  al carrer Sumoi del Clot de Moja.

Aquesta setmana ja avancen a molt bon ritme els treballs de fonamentació de la instal.lació i  per la setmana que ve preveuen que les parets prefabricades de la nau seran col·locades, segons avançava Richard González, gerent de Pàdel Center Penedès. Si tot va segons el calendari previst, en dos mesos han de completar-se les obres.(àudio)

Pàdel Center Penedès és el nom que tindrà el club. Segons definia González, l’empresa és un conjunt de vincles entre persones provinents del món de l’empresa i la construcció i d’altres que venen de la gestió d’espais esportius d’aquestes característiques, amb experiència arreu de Catalunya. En l’equip, destaca la presència d’un exjugador professional de pàdel com a director esportiu. Precisament, la possibilitat d’oferir classes guiades amb aquest entrenador serà un dels al·licients d’aquest club, que també estarà obert a les persones que no siguin sòcies però que vulguin provar aquest esport. La instal·lació també preveu acollir competicions estatals i internacionals gràcies la qualitat i prestacions de les  pistes.(àudio)

Durant els darrers anys, el pàdel ha anat guanyant seguiment popular, fins a convertir-se en l’esport amb més fitxes federatives, després del futbol i del bàsquet. Pàdel Centre Penedès va detectar que hi havia possibilitats de cobrir una necessitat a la zona i ara s’ha fixat el propòsit d’arribar als 250 socis en un any. De moment, ja compten amb una cinquantena de preinscrits, segons assegurava Richard González. (àudio)

La construcció d’aquest club de pàdel comporta  una inversió privada propera al milió d’euros i suposa tota una excepció en l’actual context de recessió econòmica i de tancament d’activitats.

Escolta l'entrevista a Richard González, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions