Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Passatge del Terror instal·lat a Sant Miquel preveu superar els 500 visitants

Aquest any el passatge recrea un hospital psiquiàtric i compta amb una quinzena d’actors
Imatge utilitzada per anunciar l'activitat
Imatge utilitzada per anunciar l'activitat

dimecres 31 octubre 2012

Entre aquesta setmana i la que ve, durant sis nits, un dels edificis del restaurant La Casa del Conill de Sant Miquel s’ha transformat en un hospital psiquiàtric. Aquesta és l’ambientació triada enguany per al Passatge del Terror, una de les activitats més singulars de les que se celebren a l’Alt Penedès aquests dies en motiu de Tots Sants i que connecta amb la tradició nord-americana de celebrar Halloween.

Aquest serà el segon any que el passatge del terror es munta a Sant Miquel, després de que les cinc primeres edicions es realitzés a Daltmar impulsat pels anteriors llogaters del bar social de la urbanització. Aquest any s’ha donat un salt endavant, amb 200 metres quadrats de recorregut organitzat en dues plantes. El trajecte s’anuncia “inquietant” i amb la participació de fins a una quinzena d’actors, tal i com explicava una de les organitzadores del passatge, Sònia Anadon.(àudio)

Que l’activitat la muntin un grup d’amics no pot donar lloc a confusions. Són actors amateurs ocasionals, però l’ambientació, els efectes i les caracteritzacions estan molt elaborades. Impacten i fan por. L’any passat van ser molts els que ho van deixar a meitat del recorregut i es recomana que no es vagi amb infants.(àudio)

El Passatge del Terror estarà obert les nits del 31 d’octubre i de l’1, 2, 3, 9 i 10 de novembre, en passis continuats des de les 10 de la nit a les 2 de la matinada. L’entrada té un preu de 3 euros, incloent un “txupito” final i la possibilitat de participar en un ball amb música enregistrada.

L’activitat es combina amb un “menú halloween” de La Casa del Conill. Al preu de 25 euros, inclou aperitiu, dos plats, postres, begudes, entrada al passatge, “txupito” i ball.

L’any passat amb “L’Hostal Mendoza” van assolir 400 visitants. Aquest any esperen superar les 500 persones, però tampoc descarten doblar la xifra de l'edició anterior .(àudio)

Les persones interessades en rebre més informació i fer reserves del menú poden trucar al telèfon 93 890 20 01

 

Document Actions