Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El patge reial Soculalle estarà aquest diumenge a Sant Miquel

L’activitat s’ha programat a les 6 de la tarda, al local Rossend Montané, i finalitzarà amb una xocolatada
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 19 desembre 2012

 

 

Nadal s’acosta i amb ell també s’aproximen tots els preparatius que anticipen l’arribada dels Reis Mags d’Orient. A Olèrdola s’han programat diferents moments per a que els infants puguin fer arribar als Reis Mags les cartes de peticions amb els seus desitjos. La primera d’aquestes cites amb un dels emissaris dels màgics personatges s’ha fixat ja aquest diumenge 23 de desembre, a les 6 de la tarda, al local social Rossend Montané de Sant Miquel. Gràcies a la Societat La Lleialtat, el patge Soculalle fa estada en aquest equipament del municipi per a rebre les cartes dels infants. En acabar hi haurà una xocolatada.

La presidenta de la Societat La Lleialtat, Maria Montané, explica que és impressionant veure la il·lusió dels infants en actes com aquests. (àudio)

Els darrers anys l’arribada del patge ha estat una activitat força seguida per les famílies, en una mostra del creixent nombre d’infants que hi ha al poble.(àudio)

L’organització de l’estada a Sant Miquel del patge coincideix amb el treball per a preparar la Revetlla de Cap d’Any. Els socis han de tenir present que si  reserven la seva assistència abans d’aquest diumenge dia 23 podran tenir un preu més reduït. (àudio)

Per a fer les inscripcions, cal adreçar-se al restaurant Masia Catalana-La Casa del Conill, al telèfon 93 890 20 01.

Document Actions