Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PDeCAT anunciarà durant el setembre qui encapçalarà la seva llista a Olèrdola per les municipals

El partit assegura que prepara una candidatura “que aglutini a més persones i faci sentir còmode el màxim de gent”

dimarts 24 juliol 2018

El PDeCAT ja té decidit “en un 90%” qui liderarà la seva candidatura a Olèrdola per a les properes eleccions municipals, però no ho donarà a conèixer fins el proper mes de setembre. Així ho anunciava en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora del PDeCAT, Mari Carme Villanueva. (àudio)

Un dels debats que afronta el PDeCAt, tant a Olèrdola com en el conjunt del territori, és la fórmula que tria per a presentar-se en les eleccions municipals. Mari Carme Villanueva considera que en unes municipals es valoren més les persones que formen una llista que no pas les sigles. El propòsit, afegia, és el de trobar una manera de presentar-se que permeti “aglutinar a més gent i ens hi sentim més còmodes”.(àudio)

Preguntada sobre si ella mateixa formaria part de la candidatura, Mari Carme Villanueva responia que “s’hi veu”. (àudio)

Aquest mandat el grup del PDeCAT l’integren Josep Sánchez, Vanesa López i Mari Carme Villanueva. Sánchez i López s’estrenaven com a regidors fa tres anys, mentre que Villanueva porta 15 anys cm a regidora de l’Ajuntament, en dues etapes diferents. Villanueva és actual consellera comarcal d’ensenyament al govern del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Document Actions