Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PDeCAT considera que l’Ajuntament s’ha excedit en la tala d’arbres al Bosquet de Sant Miquel

Entenen que l’actuació va provocar que en les ventades de la setmana passada caiguessin 7 pins més
Mari Carme Villanueva, regidora del PDeCAT
Mari Carme Villanueva, regidora del PDeCAT

dijous 18 gener 2018

El grup municipal del PDeCAT ha qüestionat l’actuació feta al Bosquet  dins dels treballs per a delimitar la franja de protecció contra incendis forestals a Sant Miquel. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora del PDeCAT, Mari Carme Villanueva, indicava que els treballs fets per a delimitar la zona de seguretat s’havien fet de manera correcta llevat dels que es van executar a la zona d’El Bosquet. Allà entenen que es van talar més pins dels que eren necessaris perquè consideren que El Bosquet no hauria d’haver estat inclòs en les tasques de definició de la zona perimetral. L’aclarida excessiva que es va fer a El Bosquet va acabar provocant que en les recents ventades caiguessin 7 pins més, segons assenyala Mari Carme Villanueva.(àudio)

Des del PDeCAt s’ha reclamat al govern municipal que actuï amb major vigilància i seguiment. Villanueva valora que l’empresa contractada aplica la normativa, però ha de ser l’ajuntament qui vigili que l’actuació s’adapta a la situació real del municipi. Per Mari Villanueva, El Bosquet no necessitava aquest tractament i reclamava al govern municipal no actuar amb deixadesa i fer “més treball de carrer”.(àudio)

Des del PDeCAT també entenen que el govern manifesta sovint que recull suggeriments de l’oposició, però després no els aplica. Seria el cas d’alguns aspectes de l’execució del projecte vinculat amb la implantació de la nova Àrea Guisona, a continuació del polígon de Sant Pere Molanta. El PDeCat va advertir que en el projecte inicial l’amplada de les voreres no complia amb la normativa  i que calia modificar l’alçada de les senyals, però el projecte s’ha fet sense corregir aquests aspectes que assenyalava el PDeCAT.(àudio)

Villanueva també feia notar que s’anuncien per aquest 2018 moltes inversions que ja s’havien d’haver fet durant aquest mandat, com és el cas de les obres del casc antic de Sant Miquel. El PDeCAT té la sensació que aquesta acumulació de projectes a iniciar i  a executar en els propers mesos  es fa per “electoralisme”.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions