Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PDeCAT creu que les reunions que convoca l’alcalde per carrers són “electoralistes”

Josep Sánchez també considera que ApO ha acumulat les inversions pel final del mandat per motius electorals
Josep Sánchez, portaveu del grup del PDeCAT a l'Ajuntament d'Olèrdola
Josep Sánchez, portaveu del grup del PDeCAT a l'Ajuntament d'Olèrdola

dijous 01 març 2018

Durant el 2017 i en el que portem de 2018, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, està mantenint reunions ciutadanes de format reduït convocant en cada sessió a veïns d’un mateix carrer. Segons ha explicat el mateix alcalde, són reunions que permeten una major proximitat i faciliten que la ciutadania se senti més còmode a l’hora de traslladar directament al govern municipal les seves inquietuds, queixes o propostes. Per Alternativa per Olèrdola, és un exercici de transparència i de foment de la participació ciutadana. Però el PDeCAT ho veu de manera ben diferent.

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Josep Sánchez, portaveu del grup del PDeCAT a l’Ajuntament , ha qualificat aquestes reunions com a “electoralistes” i considerava que aquest temps el govern municipal “l’hauria de dedicar a treballar pel municipi”.(àudio)

Des del PDeCAT valoren que el mateix funcionament de les reunions deixa en evidència la finalitat de “propaganda electoral” d’aquestes convocatòries. Sánchez ha participat ja en una d’aquestes reunions convocat com a veí i segons assenyala, la majoria de l’hora que dura la reunió la dedica el govern a explicar allò que han fet i volen fer. Sánchez criticava que només es deixi un quart d’hora perquè els veïns intervinguin i es limiti la temàtica a problemàtiques vinculades al carrer convocat. (àudio)

El portaveu del grup municipal del PDeCAT també considera que el govern d’Alternativa per Olèrdola ha deixat pel final del mandat “per motius electorals”   la realització d’inversions al municipi que es podien haver fet molt abans donat que ja tenien projecte aprovat i finançament garantit.(àudio)

Sánchez també anunciava que el PDeCAT ha deixat de fer preguntes als plens adreçades al govern perquè responien, quan ho feien, amb molta lentitud. El grup ha optat per reconvertir en precs aquelles qüestions que volen manifestar en l’àmbit del seguiment de l’acció de govern.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

Document Actions