Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PDeCAT no assistirà a comissions de treball de l’Ajuntament perquè “són dictats” del govern

Lamenten que algunes entitats “encara no saben ni què se`ls hi concedirà de subvenció, ni quan”

dimecres 18 juliol 2018

A través d’un comunicat de premsa fet arribar a la redacció dels mitjans d’informació municipals, el grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament d’Olèrdola ha anunciat que no assistirà a les comissions de treball convocades pel govern d’ApO perquè entenen que “no podem decidir res”.

El comunicat també és la columna d’opinió del PDeCAT en el butlletí “Olèrdola Informació” d’aquest mes de juliol, que es preveu distribuir a les llars durant els propers dies.

Des del PDeCAT d’assenyala que “nosaltres entenem les comissions com a reunions on poguéssim tenir vot, si més no, aportar tot allò que creiem que es pot millorar en tema subvencions de cara a les entitats, en especial bases i terminis. No assistirem a reunions que són DICTATS. No li trobem sentit al participar en alguna cosa quan nosaltres no podem decidir res perquè ja està tot decidit.  I quan hem donat la nostra veu, no ens han fet cas, perquè tot està decidit....

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Mari Carme Villanueva, regidora del PDeCAT, manifestava que a les comissions tot està “dat i beneït” i el govern no recull les aportacions que fa l’oposició.(àudio)

Per Villanueva, les comissions de treball amb el govern municipal “són estèrils” i suposen “hores perdudes per no arribar a cap acord”.(àudio)

El PDeCAT també recorda en el comunicat el seu desacord amb les bases de les subvencions “que l`equip de Govern ha establert, i molt menys amb els terminis en que els estan executant. AL JULIOL????  Hi ha actes que ja no s`han pogut fer per falta de subvenció i altres que s`han fet aportant diners els propis membres de les entitats.  Algunes entitats encara no saben ni què se`ls hi concedirà de subvenció, ni quan!!!! Increïble, però cert”.

El PDeCAT es pregunta “quan pagarà el nostre Ajuntament a les entitats les subvencions? Indignant!!! quan fa mesos que ho hauria d`haver fet! L`equip de Govern es pensa que els actes comencen per Festes Majors única i exclusivament? Olèrdola és un municipi caracteritzat per que les seves entitats realitzen o  organitzen tot tipus de coses durant tot l´any. Creiem que és una falta de respecte cap a les entitats i els seus membres amb el temps i els esforços que inverteixen en donar vida al nostre municipi”.(àudio)

El PDeCAT assegura que estan “interessats en conèixer els projectes que han presentat les entitats  i saber les seves inquietuds i volem saber les valoracions que s`han fet i per això ja hem   presentat instància demanant aquesta informació”.

La formació conclou que “, per respecte a tots els membres de les entitats, i per respecte a nosaltres mateixos, no  assistirem a cap “comissió en matèria de subvenció” ja que entenem que assistir és ser còmplice d`aquesta mala gestió de l`equip de Govern!!!! Ni estem d`acord amb les bases, ni estem d`acord amb els terminis”. El PDeCAT confia que “algun dia a Olèrdola, les coses siguin molt diferents en matèria de subvencions”.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions