Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PDeCAT proposa que l’Ajuntament subvencioni el material escolar i els llibres de text

Consideren que el municipi té suficients recursos per aplicar aquesta mesures de suport a les famílies
Vanesa López, regidora del grup municipal del PDeCAT
Vanesa López, regidora del grup municipal del PDeCAT

dimecres 05 abril 2017

El grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament d’Olèrdola ha proposat que se subvencioni amb fons municipals el material escolar i els llibres de text dels infants escolaritzats a Olèrdola, des de P3 a 6è. La petició ja la va fer aquest grup municipal en el ple del passat mes de novembre i ara l’ha reiterat després d’haver-se conegut el volum de la liquidació del pressupost de l’Ajuntament de l’exercici de 2016, que es tancava amb un romanent de tresoreria de prop de 3’4 milions d’euros per a despeses generals.

En el ple de la setmana passada, s’aprovava una modificació de pressupost per valor de 2 milions d’euros finançada amb el romanent.En el context d’aquest debat, el PDeCAT  va manifestar que hi havia partides necessàries que no s’atenien com la de subvencionar el material escolar i els llibres de text dels infants d’Olèrdola. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Vanesa López, regidora del PDeCAT, explicava que la proposta “és viable” i recordava que ja s’aplica en altres municipis.(àudio)

Vanesa López assenyalava que el municipi disposa de suficients recursos per afrontar aquesta proposta amb garanties. (àudio)
Des del PDeCAT  consideren que la subvenció dels llibres de text i del material escolar “ es pot treballar  de moltes maneres” i reiteraven que “només fa falta voluntat per començar”.(àudio)

El PDecAt recordava que en el ple de novembre l’alcalde anunciava que s’estudiaria la mesura , però fins a dia d’avui no han rebut cap tipus de resposta sobre aquesta proposta que pretén “ajudar a les famílies del municipi”.

Escolta l'entrevista a Vanesa López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions