Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PDeCAT veu amb preocupació la reorganització del servei nocturn d’atenció telefònica dels agents municipals

Mari Carme Villanueva, portaveu del grup del PDeCAT, defensa que es potenciï el servei dels agents d'Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora portaveu del PDeCAT
Mari Carme Villanueva, regidora portaveu del PDeCAT

dijous 17 gener 2019

 El PDeCAT valora que la reorganització del servei nocturn d’atenció telefònica dels agents municipals d’Olèrdola ha suposat a la pràctica la “eliminació” d'aquest servei .En aquests termes s’ha expressat la portaveu del grup del PDeCAT a l’Ajuntament d’Olèrdola, Mari Carme Villanueva, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Fins ara la guàrdia telefònica cobria l’horari de 10 de la nit a dos quarts de vuit del matí,de dilluns a divendres, i de 9 de la nit a 10 del matí els caps de setmana, amb una primera atenció al telèfon dels agents. La guàrdia telefònica dels agents continua, però des de l’1 de gener qui truqui al telèfon dels agents municipals d’Olèrdola escoltarà en aquest horari un missatge gravat que el convida a comunicar-se amb el 112. Des d’emergències  es valora la incidència i, en cas de considerar-ho oportú, s’activen els serveis municipals.

 Mari Carme Villanueva, portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament d’Olèrdola, considera que això suposa que el servei de nit dels vigilants “no existeix” i  creu que cal apostar per potenciar el servei dels agents municipals perquè “mitges tintes no funcionen”.(àudio)

Pel PDeCAT, cal canviar el  funcionament del servei i valorar la necessitat de que els agents també treballin presencialment al carrer de nit.(àudio)

En un altre ordre de coses, Villanueva ha valorat que la participació de l’alcalde en un delegació del PSC al Parlament per a defensar la recuperació del  transport escolar per a urbanitzacions i barriades té un propòsit electoralista i “busca la foto”. Villanueva és consellera comarcal d’ensenyament i assegura que hagués recolzat la iniciativa si li haguessin demanat suport. La portaveu del PDeCAT ha afegit que l’alcalde “no s’ha preocupat” per a trobar solucions a aquesta situació.(àudio)

Durant l’entrevista, Villanueva també ha criticat “les presses de darrera hora” per a fer les obres del casc antic de Sant Miquel, després d’anys arrossegant-se el projecte. El PDeCAT lamenta les afectacions pels veïns i apunta que l’actuació s’hagués hagut de limitar al necessari arranjament de la xarxa d’aigües.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions