Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple agraeix la dedicació al municipi dels regidors que deixen l’Ajuntament

El darrer ple del mandat vivia aquest dimecres emotius discursos de comiat d’Arantxa Torres i de Xavier Serramià

dijous 13 juny 2019

 

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola celebrat aquest dimecres, el darrer del mandat, va estar marcat pels agraïments a la tasca feta pels quatre regidors que deixen el consistori. De manera especial, el protagonisme va recaure en dos dels quatre regidors que en aquests darrers 8 anys han format part del govern municipal: Arantxa Torres i Xavier Serramià. Els altres dos regidors que no estaran en el nou consistori són Josep Sánchez, cap de llista de CiU fa quatre anys; i Juan Alberto Moreno, membre del grup del PDeCAt des del passat gener.

Des de l’oposició, ERC i PDeCAT coincidien en desitjar sort i encerts en la seva vida personal als regidors que no continuen amb aquesta responsabilitat. La portaveu del grup d’ERC, Fina Mascaró, subratllava que més enllà “de les nostres diferències polítiques” desitjava als regidors que deixen de prestar els seus serveis a l’Ajuntament “el millor en la seva vida personal i professional”. Mascaró també va tenir paraules per als presos polítics i exiliats, assenyalant que “no estaran sols” , tot afegint que “no van fer res més que fer que el poble s’expressés”.(àudio)

Mari Carme Villanueva, portaveu del grup del PDeCAT, desitjava que les vides dels regidors que no continuen siguin plaents i “que no s’oblidin d’Olèrdola”. També tenia paraules pels presos.(àudio)

L’alcalde, Lucas Ramírez, agraïa als regidors de l’oposició que deixen la seva responsabilitat la seva dedicació i treball” i els hi desitjava molta sort i encerts en l’etapa fora de l’Ajuntament. A Xavier Serramià i a Arantxa Torres els hi va donar les gràcies “per la paciència i confiança” que havien tingut amb ell i va manifestar que havien estat persones “ que no han defallit mai”, trobant la força per sortir-se i fer que el grup es mantingués unit. D’Arantxa Torres, Ramírez destacava la seva capacitat d’escolta i el seu optimisme. De Xavier Serramià subratllava la seva serenitat i que sempre havia donat exemple. A tots dos els agraïa la dedicació, el treball i els valors que havien traslladat al municipi.(àudio)

Xavier Serramià expressava estar molt content per la feina feta a l’ajuntament i també agraïa la tasca  de l’oposició perquè “esperonava” al govern. Serramià també tenia paraules d’agraïment per a tots els treballadors i assegurava haver-se “sentit acompanyat i recolzat per ells”. També va expressar agraïment per la gent d’ApO que va pensar en ell i per al conjunt de votants d’aquesta formació. Per Serramià, Olèrdola és “la Gàl·lia del Penedès” perquè es governa per gent del municipi sense tenir una estructura de partit darrera. Serramià posava l’accent en la diversitat d’ApO i en què representava “una suma de voluntats del municipi”.(àudio)

Les seves darreres paraules d’agraïment van ser per a la seva família, la Maite, el Nil i el Genís, que són “els qui han fet l’esforç més gran”.

Arantxa Torres va expressar agraïment a ApO perquè “li van donar l’oportunitat de compartir les seves ganes de treballar pel municipi”. També va tenir paraules de reconeixement per a l’oposició i per la feina dels treballadors de l’Ajuntament. En la seva intervenció va esmentar que havia aprés molt dels seus companys i va demanar disculpes a les seves filles pel temps que no havia pogut estar amb elles.(àudio)

El ple de constitució de l’Ajuntament d’Olèrdola, incloent la pressa de possessió dels regidors i l’elecció de l’alcalde,  s’ha convocat dissabte a les 10 del matí.

Escolta les entrevistes de valoració del ple, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta íntegre l'enregistrament del ple, emès per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions