Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple d’aquest dimecres de l’Ajuntament d’Olèrdola serà el darrer per a quatre dels 11 regidors

S’acomiaden Xavier Serramià i Arantxa Torres, d’Alternativa per Olèrdola; i Josep Sánchez i Juan Alberto Moreno, del PDeCAT

dilluns 10 juny 2019

 

Aquest dimecres, a dos quarts de 8 del vespre, s’ha convocat sessió extraordinària de ple a l’Ajuntament d’Olèrdola, amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior com a únic punt inclòs a l’ordre del dia . Després de les eleccions municipals i abans de la constitució dels nous ajuntaments aquest dissabte, el ple de dimecres tanca el mandat i suposarà el comiat de quatre dels 11 regidors de la corporació: Xavier Serramià i Arantxa Torres, d’Alternativa per Olèrdola; i Josep Sánchez i Juan Alberto Moreno, del PDeCAT.

Serramià ha estat regidor durant 8 anys i en aquest mandat ha assumit les regidories  d’Hisenda, Governació, personal i Tecnologies de la Informació; Arantxa Torres, també amb 8 anys a l’Ajuntament, ha estat regidora de joventut, gent gran, cultura i habitatge. Josep Sánchez va encapçalar la candidatura de CiU fa quatre anys i Juan Alberto Moreno és regidor de l’Ajuntament des del passat 29 de gener.

Document Actions