Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament aprovarà divendres els noms i numeració dels carrers de La Plana de Moja

La sessió s’ha convocat a les 14:30 i també preveu aprovar la declaració de Serveis Essencials de l’Ajuntament
Imatge del ple del passat 5 de novembre
Imatge del ple del passat 5 de novembre

dimarts 24 desembre 2013

Aquest divendres 27 de desembre, a 2/4 de 3 de la tarda, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. Entre els punts inclosos en l’ordre del dia hi ha la previsió d’aprovar-se el nomenclàtor i la numeració dels plans parcials de La Plana de Moja i del PAU-16 de Viladellops. En la sessió també es donarà compte del Decret d’Alcaldia de delegació de competències de l’Alcalde als Regidors. Un altre dels punts que es preveuen aprovar és la ratificació d’un acord de la Junta de Govern, pel qual es declaren els Serveis Essencials i els Sectors Prioritaris a l’Ajuntament.

En l’ordre del dia d’aquesta sessió de ple també s’inclou l’aprovació d’una modificació puntual del Reglament del Cos dels Vigilants de l’Ajuntament i l’aprovació d’una sol·licitud de canvi de dies festius d’obertura dels comerços per a l’any 2014.

Un altre dels temes que tractarà el ple serà la moció que presenta ApO-PM de suport a la consulta. Com és habitual, el ple de l’Ajuntament finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Consulta la convocatòria del ple, clicant aquí

 

Document Actions