Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament preveu aprovar aquest dijous la modificació del pla estratègic de subvencions

La sessió també resoldrà una al·legació a les ordenances fiscals que proposa reduir l’IBI, presentada per ERC

dimecres 21 desembre 2016

Aquest dijous 22 de desembre,a  partir de dos quarts de 9 del vespre, s’ha convocat sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. Entre els punts de l’ordre del dia, s’ha inclòs la modificació del pla estratègic de subvencions 2016-2018. La proposta d’acord inclou la introducció de canvis respecte la proposta inicial, actualitzant dades de les entitats del municipi. El pla regula la concessió de subvencions a les entitats d’Olèrdola i s’adapta a la normativa,  a partir de l’aplicació del criteri de “concurrència competitiva”.  Aquest criteri marcarà el sistema de concessió de subvencions i la signatura de convenis específics  per entitats, passarà a ser una situació excepcional.

La tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, resumia que a partir del 2017 les entitats que desitgin optar a subvencions municipals hauran de presentar un projecte anual amb les seves activitats. Aquest projecte rebrà una puntuació que fonamentarà la quantitat de la subvenció.(àudio)

Les entitats hauran de fer aquesta planificació anual, detallant previsions d’ingressos i de despeses de les activitats.(àudio)

La quantitat global dedicada per l’Ajuntament a les entitats es mantindrà. Amb el nou procediment, es busca garantir una gestió de les subvencions més transparent. Des de l’Ajuntament s’oferirà suport a les entitats per a poder adaptar-se a aquest nou sistema.(àudio)

El nou procediment ja s’aplicarà en les subvencions que s’atorguin a les entitats aquest 2017.

El ple també preveu resoldre desfavorablement una al·legació presentada per ERC a les Ordenances Fiscals, en la qual aquesta formació proposa la reducció de l’Ibi. El ple també preveu resoldre desfavorablement una al·legació i un recurs de reposició presentat  a la Relació de Llocs de Treball.

Document Actions