Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar aquest dimarts la modificació de les ordenances fiscals pel 2021

El ple s’ha convocat a les 19.30h, es farà per videoconferència i es podrà seguir pel Canal de Youtube de Localret

dilluns 19 octubre 2020

 Aquest dimarts, a les 19.30h, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. Tenint en compte la situació sanitària actual, s’ha determinat que el ple serà telemàtic i es podrà seguir a través del Canal de Youtube del consorci Localret.

El punt més destacat dels inclosos en l’ordre del dia de la sessió és el que preveu l’aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals pel 2021. En el ple també es contempla l’aprovació inicial del Pla d’Actuació Local d’Habitatge. Abans de tractar-se aquests dos punts, en el plenari es donarà compte de l’escrit de la regidora Marta Mestre comunicant la seva renúncia a seguir formant part del grup municipal de Junts per Olèrdola.

El ple, d’altra banda, també preveu la designació de dos festius d’obertura comercial autoritzada, addicionals als vuit festius establerts per la Generalitat de Catalunya, així com la substitució de fins a dues de les dates d’aquest calendari per a l’any 2021.

En l’apartat de mocions es trasllada al ple una proposta de rebuig a la inhabilitació de Quim Torra i una altra en defensa dels llocs de treball industrials.

Com és habitual en un ple ordinari, la sessió finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i amb  el torn de precs i preguntes.

Document Actions