Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dilluns el pressupost municipal pel 2020

La sessió s’ha convocat a les 19.30 i també inclou una moció demanant la retirada del Pla Urbanístic de Cal Vies-Sant Marçal

dijous 28 novembre 2019

 L’aprovació inicial del pressupost municipal pel 2020 és el punt més destacat dels inclosos en l’ordre del dia de la propera sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocada per dilluns a les 19.30h. El plenari també preveu aprovar una modificació puntual de la plantilla i de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament.

Un altre dels acords que es preveuen prendre en el ple de dilluns és l’aprovació inicial del Pla Estratègic de Turisme d’Olèrdola. També es trasllada al ple la proposta de desdoblament de l’Àrea Bàsica de Salut Penedès Rural, l’aprovació de les operacions de delimitació entre els termes municipals d’Olèrdola i de Castellet i La Gornal, així com el reconeixement de la línia de terme i assenyalament de les fites comunes de l’alteració dels termes municipals d’Olèrdola i Olivella. En matèria urbanística, se sotmetrà al ple la resolució d’al·legacions i aprovació provisional d’una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

En l’apartat de mocions,  tres dels quatre grups( ApO, ERC i JxO) presenten de manera conjunta un text demanant la retirada del Pla Director Urbanístic de Cal Vies-Sant Marçal. Una altra moció, presentada per ERC, defensa la llibertat d’expressió i la iniciativa política al Parlament de Catalunya.

Com és habitual en un ple ordinari, la sessió finalitzarà amb els apartats d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions