Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dilluns les ordenances fiscals pel 2020

Durant la sessió també es procedirà al sorteig públic per a designar els membres de les meses per a les eleccions del 10 de novembre

divendres 18 octubre 2019

 

L’aprovació de la modificació de les ordenances fiscals pel 2.020 és el punt més destacat dels inclosos en l’ordre del dia del proper ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per dilluns a dos quarts de 8 del vespre. Abans de tractar aquest punt, el plenari també preveu aprovar el compte general de la corporació corresponent a l’exercici de 2018.

En el ple de dilluns també es procedirà al sorteig públic per a designar els membres de les meses per a les eleccions del 10 de novembre. Un altre dels punts que es preveuen aprovar és el de la designació de dos dies festius d’obertura comercial autoritzada, addicionals als 8 establerts per la Generalitat, i substitució de fins a dues dates en el calendari de festius amb obertura comercial autoritzada per a l’any 2020.

En l’apartat de mocions, es traslladen al ple fins a 6 propostes d’acord. Una de les mocions, presentada per ERC i Alternativa per Olèrdola, es pronuncia contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute amb situació de vulnerabilitat. També es debatran textos presentats per ApO en suport a la pagesia, reclamant un preu just pel raïm; en defensa dels drets civils i polítics; per a fer front a l’alarma social dels robatoris; en suport a la concessió de la Creu de Sant Jordi a AMPERT; així com de suport a l’anul·lació de l’0ordre de protegir les seus judicials amb els Mossos d’Esquadra.  

Com és habitual en un ple ordinari, la sessió finalitzarà amb els apartats d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions