Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dilluns una modificació de pressupost per valor d’ 1 milió 800 mil euros

La sessió se celebrarà a les 19.30h per videoconferència i es podrà seguir en directe per YouTube
Imatge de la Comissió Informativa feta dilluns per videoconferència
Imatge de la Comissió Informativa feta dilluns per videoconferència

dijous 23 abril 2020

 

La previsió d’aprovar una modificació de pressupost per valor de més d’1 milió 800 mil euros és un dels punts més destacats inclosos en l’ordre del dia del proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat dilluns 27 d’abril a les 19.30h.

Les mesures de confinament ocasionades pel COVID-19 fan impossible la celebració de les reunions dels òrgans col·legiats dels ens locals de manera presencial. Davant aquesta realitat, el ple es convoca gràcies a que el consorci Localret proporciona un servei de videoconferència basat en el programari de codi obert Jitsi Meet instal·lat en servidors d’ús exclusiu de Localret. El servei permet la retransmissió dels plens en directe utilitzant la plataforma YouTube.

La modificació del pressupost que es preveu aprovar dilluns es finança, en més d’un milió 400 mil euros, amb romanent de tresoreria per a despeses generals. En el ple també es preveu acordar la bonificació de l’impost de construccions, instal·lacions i obres de la llicència urbanística per a la construcció del consultori de Moja. Una altra de les propostes d’acord del plenari serà l’aprovació inicial del pla de prevenció d’incendis forestals.

Durant el ple també es donarà compte de l’aprovació de la liquidació del pressupost del 2019 i de l’informe del pagament a proveïdors en el quart trimestre de l’any passat. En l’apartat de mocions, s’incorpora la ratificació del manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus. Les altres cinc propostes que es traslladen al plenari en aquest apartat són una moció relativa a la commemoració del Dia de la Dona; la millora del transport en tren al Penedès; la reclamació de l’execució del carril BUS-VAO a la B-23; la demanda d'executar-se un pla de millores a la n-340 i la reclamació d'un baixador d’alta velocitat a Vilafranca.

Com és habitual, el ple finalitzarà amb les informacions de les diferents regidories i l’apartat de precs i preguntes.

En popers serveis informatius es facilitarà l’enllaç per poder seguir en directe l’emissió per YouTube d’aquest ple de l’Ajuntament d’Olèrdola

Document Actions