Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dimarts el pressupost municipal per a l’any 2022

La sessió de ple s’ha convocat a les 19.30, al local social Rossend Montané de Sant Miquel

divendres 26 novembre 2021

 

L’aprovació inicial del pressupost per a l’any 2022 és el punt més destacat dels inclosos en l’ordre del dia del proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per dimarts de la setmana que ve, 30 de novembre, a les 19.30h al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. En el ple també es preveu aprovar una modificació de la plantilla de l’Ajuntament i de la Relació de Llocs de Treball. Un altre dels punts que es preveuen aprovar és la instrucció de control intern de la gestió econòmica de l’Ajuntament.

En el ple també es contempla ratificar la designació d’un dia festiu d’obertura comercial autoritzada pel 2022 i aprovar un conveni de dinamització de les persones grans. La sessió de dimarts inclou igualment un punt que preveu la recuperació d’ofici d’un passadís de domini públic davant del carrer Major de Sant Miquel. Un altre dels acords que es preveuen prendre és ratificar la delegació a la Mancomunitat Penedès Garraf de diferents recollides selectives al municipi.

Com és habitual en les sessions ordinàries com les de dimarts, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i amb el torn de precs i preguntes.

Document Actions