Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple aprovarà dimarts la convocatòria de subvencions a empreses per contractar aturats

El ple també inclou l’aprovació de la modificació de l’ordenança que regula la taxa de les escoles bressol

divendres 26 maig 2017

L’aprovació de les bases reguladores i de la convocatòria de subvencions per a les empreses que promoguin la contractació de persones desocupades, així com per a l’emprenedoria d’autònoms, és un dels punts més destacats que inclou l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola convocat per dimarts 30 de maig. La sessió, de caràcter ordinari, tindrà lloc a partir de les 19:30 i també incorpora un punt dedicat a l’aprovació de la modificació de l’ordenança que regula la taxa del servei d’escoles bressol.

En la sessió de ple de dimarts també es preveu procedir a modificar puntualment el pressupost i la plantilla de personal. Un altre dels punts està dedicat a la Modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal i a aprovar un conveni sobre prestació de serveis a un sector industrial pertanyent al municipi de Sant Cugat Sesgarrigues.

En l’apartat de mocions, el grup municipal d’ApO trasllada al ple un text sobre la millora del finançament de les escoles bressol. ERC o ApO presenten conjuntament una moció en relació a les indicacions dels senyals de trànsit en català i sobre el control i millora de les aigües de la conca del riu Foix.

Com és habitual, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions