Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dimarts les ordenances fiscals pel 2022

El ple recupera la presencialitat i es realitzarà al Local Rossend Montané de Sant Miquel, a les 19.30h
La darrera sessió presencial de ple es va celebrar el 4 d'agost de 2020, al Local Nou de Moja
La darrera sessió presencial de ple es va celebrar el 4 d'agost de 2020, al Local Nou de Moja

divendres 15 octubre 2021

 

La modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals pel 2022 és el punt més destacat dels inclosos en la sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocada per dimarts de les setmana que ve, 19 d’octubre. Les sessions recuperen la presencialitat i el ple s’ha convocat a les 19.30h, al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. Feia més d’un any, des del dimarts 4 d’agost de 2020, que no se celebrava un ple presencial.

El ple també inclou la previsió d’aprovar una modificació de pressupost i aprovar el compte general de la corporació corresponent al 2020. La sessió de dimarts igualment també contempla aprovar el Document únic de Protecció Civil Municipal(DUPROCIM) d’Olèrdola.

I en l’apartat de mocions es presenten dues propostes de rebuig al projecte de línia MAT. També es trasllada una proposta per exigir que es freni l’escalada de preus de l’electricitat i una altra de suport a l’esport femení.

Com és habitual en les sessions ordinàries de ple, els dos darrers punts estaran dedicats a les informacions de les diferents regidories i al torn de precs i preguntes.

Document Actions