Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dimarts que ve una modificació de pressupost d’1,3 M d’euros

Jordi Catasús, portaveu del govern, resumia que inclou el finançament de projectes que milloraran la vida de la ciutadania
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal

dimarts 30 març 2021

La modificació del pressupost municipal per valor de més d' 1.316.000 € és un dels punts més destacats que inclourà el proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, en una sessió que es preveu celebrar dimarts 6 d’abril. En una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, el  portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, resumia que la modificació permetrà portar a terme molts projectes per a millorar la vida de la ciutadania. Entre aquests projectes, s’inclou el finançament d’obres, com les del camí de vianants que es preveu realitzar en el vial municipal que connecta el Celler Cooperatiu amb el cementiri de Moja. O bé la millora urbanística del carrer Manel Crespo de Sant Pere Molanta. (àudio)

La modificació es finança amb romanent de tresoreria per a despeses generals. Jordi Catasús també assenyalava que amb aquesta modificació s’ha pogut aprofitar la flexibilització de la normativa de l’estat en matèria d’ús dels romanents.(àudio)

Catasús exposava que en aquests dos primers anys de mandat s’ha donat “forma” a les propostes que es van presentar a la ciutadania. Després del treball previ per elaborar els projectes, Catasús assenyalava que serà ara, en el segon tram del mandat municipal, quan es concretin bona part dels projectes importants.(àudio)

El portaveu del govern municipal també confirmava que en el ple de dimarts es preveuen aprovar les bases de la convocatòria de subvencions per a fomentar el lloguer assequible. Catasús indicava que la convocatòria pretén que habitatges ara buits o que només s’utilitzen en una part, puguin ser posats al mercat de lloguer a preus assequibles perquè els joves “no marxin “ del municipi.

Escolta l’entrevista a Jordi Catasús, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions