Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dimecres les bases que regulen la concessió de subvencions

També es preveu aprovar el pla d’igualtat de gènere de l’Ajuntament

divendres 02 desembre 2022

La previsió d’aprovar les bases que regulen la concessió de subvencions en matèria de foment de projectes de cultura, esports i matèria social és un dels punts destacats dels inclosos  en l’ordre del dia del proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per dimecres de la setmana que ve, 7 de desembre, a les 19:30h.

Durant el ple s’aprovarà la xifra oficial de població del padró d’habitants a 1 de gener de 2022 i la convocatòria per a l’elecció del jutge/essa de pau.

El ple també contempla la cessió gratuïta a la Mancomunitat d’una parcel.la del nucli de Sant Miquel d’Olèrdola, així com donar llum verda a un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Olèrdola i l’Ajuntament de Subirats per a la prestació conjunta del servei de dinamització de les persones grans.

Un altre del punts inclosos en l’ordre del dia és l’aprovació del pla d’igualtat de gènere de l’Ajuntament. També es preveu aprovar un conveni amb l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos per les obres de millora del camí de La Rasa Fonda.

Com és habitual en els plens ordinaris, la sessió finalitzarà amb els apartats d’informacions de les regidories i de precs i preguntes.

La sessió es podrà seguir en directe a través del servei de videoactes

Document Actions