Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar l’adjudicació del nou contracte de manteniment i neteja de zones verdes

El ple de dimarts 3 d’agost s’ha convocat a les 19.30h i es podrà seguir en directe per Youtube

divendres 30 juliol 2021

L’adjudicació del nou contracte de manteniment i neteja de zones verdes municipals és un dels acords més rellevants que preveu prendre la propera sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocada per dimarts de la setmana que ve, 3 d’agost. El ple es farà de manera telemàtica i s’anuncia que començarà a les 19.30h. Podrà ser seguit en directe pel canal de youtube de Localret.

En el ple també es preveu aprovar la declaració com a deserta de la licitació del contracte per la gestió de les escoles bressol municipals. Un altre dels acords que també es preveuen adoptar en la sessió de dimarts serà la modificació del contracte d’obres de reparació de flonjalls del paviment asfàltic i senyalització. En el ple de dimarts també s’inclou en l’ordre del dia una modificació de pressupost, per valor de gairebé 60.000 €, que incorpora la inversió de fer un skate parc.

En el ple també es determinaran les dues festes locals per a l’any 2022 i els dos dies festius d’obertura comercial autoritzada, addicionals als 8 establerts per  la Generalitat. Un altre acord previst és l’aprovació del reglament municipal regulador del servei de teleassistència.

En l’apartat de mocions, la convocatòria del ple assenyala que es preveu debatre una moció proposant un pla de cobertes fotovoltaiques per a la demarcació de Barcelona, així com una altra moció que defensa la inclusió del míldiu en la cobertura de les assegurances agràries.

Com és habitual en els plens de caràcter ordinari, la sessió de dimarts finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

 

Document Actions