Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament modificarà el pressupost per a completar la reforma de l’edifici de Correus

La sessió de dimarts també preveu modificar el reglament municipal de participació ciutadana

divendres 21 setembre 2018

Un canvi puntual del reglament municipal de participació ciutadana i una modificació de pressupost per a reforçar inversions en dos equipaments són dos dels punts més destacats que inclou l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat aquest dimarts de la setmana que ve, 25 de setembre,  a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Segons avançava l’alcalde, Lucas Ramírez, la modificació té un valor de 24.000 euros i inclou acabar  les obres del magatzem municipal de la Pellisa de Moja i preveure treballs estructurals d’arranjament de l’edifici municipal de Correus, a la plaça de l’Església. La voluntat de l’Ajuntament és també preveure finançament per a l’ equipament de l’espai , d’acord amb el resultat del procés de participació ciutadana que ara està en marxa per a decidir l’ús de dues de les sales de l’edifici.

En el reglament de participació es preveu rebaixar l’edat mínima per a poder participar en els processos de participació que convoqui l’Ajuntament i situar-la a partir dels 16 anys.

Document Actions