Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament preveu aprovar dilluns els preus dels tallers i escoles esportives

També es preveu una modificació de la plantilla , amortitzant les places de les llars d’infants
El ple s'ha convocat aquest dilluns, a les 20:30
El ple s'ha convocat aquest dilluns, a les 20:30

divendres 28 setembre 2012

Dilluns a dos quarts de 9 del vespre s’ha convocat sessió de ple de caràcter extraordinari a l’Ajuntament d’Olèrdola. Dos dels punts més destacats de l’ordre del dia comportaran, de tirar endavant, l’aprovació dels nous preus públics per la prestació de serveis de caràcter lúdic, cultural, esportiu, d’entreteniment i similars, incloent els tallers i escoles esportives que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola per aquest curs 2012-13. També es preveu modificar el preu públic per la utilització de béns de titularitat municipal. Glòria Mitjana, secretària de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que els preus s’actualitzen perquè estaven “fora de mercat” i precisava que els imports de tallers i escoles esportives són els ja comunicats per a fer les inscripcions per aquest curs.(àudio)

Tres dels 8 punts de l’ordre del dia que tractarà el ple corresponen a l’àmbit del personal de l’Ajuntament. Es preveu aprovar de forma definitiva la modificació de la plantilla de personal i la relació de llocs de treball. La novetat és la modificació que es proposa de la plantilla de personal laboral a causa de l’externalització del servei d’escoles bressol municipals, modificant la relació de llocs de treball per adequar-la “a la nova situació”. (àudio)

Un altre dels punts de l’ordre del dia és la proposta de desafectació  com a bé demanial de l’immoble ubicat al carrer Bonaire, numero 3, de Moja. També es preveu resoldre un recurs presentat contra la modificació de l’acord d’aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana de la Bòbila, prop de Sant Pere Molanta, relatiu al termini en què el promotor ha de lliurar les garanties.

 

 

Document Actions