Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament preveu aprovar dimarts la convocatòria d’ajuts extraordinaris per atendre persones en situació de vulnerabilitat per la crisi del COVID-19

S’estableix un únic ajut de fins a 1.300 € per pagar despeses d’habitatge, subministraments, alimentació i higiene. El ple es realitzarà de manera telemàtica a les 19.30 h i es podrà seguir per Youtube

divendres 29 maig 2020

 

L’aprovació de les bases que regulen la convocatòria d’ajuts per atendre a persones en situació de vulnerabilitat socioeconòmica a causa de l’impacte de la crisi del COVID-19 és el punt més destacat dels inclosos en l’ordre del dia del proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per dimarts de la setmana que ve, 2 de juny, a les 19.30h. Seguint el procediment de l’anterior sessió, el ple de dimarts també es farà de manera telemàtica i es podrà seguir per Youtube a l'enllaç : https://youtu.be/m_Es1FaEDks

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha recordat que aquesta convocatòria extraordinària d'ajuts és una de les mesures tractades i consensuades entre els quatre grups municipals en les reunions de treball setmanals que mantenen des de l’esclat de l’estat d’alarma per afrontar al municipi la crisi del COVID-19.(àudio)

En cas de reunir els requisits per a rebre la prestació, en les bases s’estableix que es podrà percebre un únic ajut de fins a 1.300 € per poder pagar despeses d’habitatge, subministraments, alimentació i higiene. L’alcalde resumia que és una ajuda puntual adreçada a les famílies d’Olèrdola que han patit els efectes econòmics de la crisi.(àudio)

En el mateix ple de dimarts es preveu aprovar la convalidació d’una modificació de crèdit que inclou la previsió de dedicar 30.000 € a aquesta convocatòria de prestacions. Ramírez assenyala que la convocatòria no exclou que els Serveis Socials de l’Ajuntament puguin ampliar els recursos que gestiona per a fer front a les peticions d’ajut de veïns que es puguin anar succeint.(àudio)

El ple de dimarts de l’Ajuntament d’Olèrdola també preveu aprovar l’actualització del conveni amb la Diputació sobre la gestió informatitzada del padró d’habitants. També es contempla l’aprovació del suport de l’Ajuntament al manifest “Cooperació contra el coronavirus”. El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

 

Document Actions