Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament preveu aprovar dimarts les ordenances fiscals i el pressupost pel 2014

Durant la sessió es procedirà a la presa de possessió de Juanma Samblás com a nou regidor d’ApO-PM
Juanma Samblás serà nou regidor de l'Ajuntament d'Olèrdola
Juanma Samblás serà nou regidor de l'Ajuntament d'Olèrdola

dijous 31 octubre 2013

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola convocat pel proper dimarts 5 de novembre, a dos quarts de 9 del vespre, té un ordre del dia carregat de propostes d’acord rellevants. Es preveuen aprovar les ordenances fiscals i el pressupost de l’Ajuntament pel 2014. També hi ha la previsió d’acordar-se les contribucions especials per a completar la urbanització del carrer Major de Sant Miquel i es procedirà a la presa de possessió de Juanma Samblás com a nou regidor del grup municipal d’Alternativa per Olèrdola-Progrés Municipal, després de la renúncia d’Artur Santacana.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, ha assumit la regidoria d’Hisenda. Fa uns dies ja avançava la intenció del govern municipal de traslladar al ple una proposta d’ordenances fiscals que incorpora, com a tret més destacable, la congelació d’impostos. La proposta de pressupost registra un descens en termes absoluts respecte l’import aprovat pel 2013 i se situa en la xifra de 3’8 milions d’euros.

En l’ordre del dia de la sessió s’inclou l’aprovació de l’Ordenança Reguladora de l’ús i tinença d’armes, l’aprovació de la plantilla de personal i la relació de llocs de treball, així com donar compte de l’informe trimestral de tresoreria i intervenció.Abans del torn d’informacions de les diferents regidories i de l’apartat de precs i preguntes, es preveuen debatre fins a tres mocions que trasllada al ple el grup d’ApO-PM. Una se centra en l’exercici de la sobirania fiscal, una altra proposa l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència i la tercera expressa el suport als treballadors de Ceràmiques del Foix.

Consulta la convocatòria del ple clicant aquí

Document Actions