Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament preveu aprovar dimarts una modificació de pressupost de més de 870.000 euros

La sessió de ple també inclou designar per sorteig els membres de les meses per a les eleccions del 26 de juny

divendres 27 maig 2016

Dimarts 31 de maig, a les 8 del vespre, s’ha convocat sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. El ple començarà amb el sorteig públic per la designació dels membres de les meses per a les eleccions a Corts Generals de 26 de juny. L’ordre del dia es completa amb dues propostes més, corresponents a l’Àrea d’Hisenda.

Per la seva incidència en l'actuació de l'Ajuntament prevista per aquest 2016, cal subratllar el punt de l’Àrea d’Hisenda que preveu l'aprovació d'una modificació de pressupost per valor de 870.912 €.  L’import de major volum que inclou la modificació són més de 219.000 euros per la Torre de Moja.  També es contemplen 70.000 euros en la modificació per a l’edifici de Correus a la plaça de l’Església de Moja per habilitar espais per arxiu municipal. Per al camí de Moja a Vilafranca es preveuen 77.000 euros i el material de senyalització i la urbanització del carrer Major apareixen en la modificació amb 95.000 euros per a cadascun d’aquests conceptes.

L'altra punt de l'àmbit d'HIsenda inclòs en l'ordre del dia preveu aprovar la modificació de l’ordenança fiscal que regula la prestació del servei  del cementiri de Moja.


Document Actions