Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament preveu aprovar dimecres les bases de subvencions per a l’any 2021 i el projecte de vianants entre el Sindicat i el cementiri de Moja

La sessió es realitzarà per videoconferència, a les 19.30h, i es podrà seguir per Youtube

divendres 04 desembre 2020

 

El dimecres de la setmana que ve, 9 de desembre, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. El plenari  es realitzarà per videoconferència, a les 19.30h, i es podrà seguir per Youtube a través d’aquest enllaç.

Un dels punts més destacats dels inclosos en l’ordre del dia és la previsió d’aprovar-se les bases que han de regular la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a l’any 2021, en matèria de foment de projectes de cultura, esports i matèria social. En l’àmbit d’urbanisme i paisatge urbà, el ple també preveu aprovar inicialment la relació detallada de béns i drets a expropiar i la declaració d’utilitat pública per a fer el passeig de vianants entre el Celler Cooperatiu i el cementiri de Moja. En el ple de dimecres també es contempla l’aprovació d’una esmena en l’acta de delimitació dels termes municipals d’Olivella i Olèrdola. Igualment es preveu aprovar la xifra oficial de població, a data d’1 de gener de 2020 i el dictamen de la Comissió Especial de comptes en relació a l’anualitat 2019.

Com és habitual en els plens ordinaris, la sessió finalitzarà amb les informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions