Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l’Ajuntament preveu modificar el pressupost incorporant més de 2 milions per inversions

El ple de dimarts també preveu cedir els terrenys per al nou consultori de Moja

divendres 25 maig 2018

La sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocada pel proper dimarts 29 de maig a les 19:30h, està carregada de substància. En l’ordre del dia s’inclou la previsió d’aprovar dues modificacions del pressupost municipal d’aquest 2018, incloent la incorporació al pressupost de més de 2 milions d’euros per a finançar inversions reals. Els crèdits extraordinaris i els suplements de crèdit per a fer front a aquesta forta previsió inversora es financen amb romanent de tresoreria.

Un altre dels acords rellevants que es preveuen prendre en la sessió de dimarts és l’aprovació inicial del projecte modificat del camí de vianants entre Sant Pere Molanta i el barri de Can Ferran. El ple també preveu donar llum verda a la cessió gratuïta dels terrenys, al carrer Sindicat 1-3, per a que l’Institut Català de la Salut construeixi el nou consultori de Moja.

En l’apartat de mocions, els grups del PDeCAT i ApO traslladen al ple una declaració favorable a “ l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l’Estat espanyol”. El grup d’ERC presenta al ple dues mocions. En una reclama la defensa dels drets de les dones víctimes d’agressions sexuals. I en l’altra proposa un text en defensa del model sanitari català i la universalització de l’atenció sanitària.

Com és habitual en una sessió ordinària, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions