Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple de l'Ajuntament d'Olèrdola preveu aprovar aquest divendres el pressupost pel 2013

El darrer ple de l'any també debatrà una moció contra la llei Wert, presentada per ApO-PM

dilluns 24 desembre 2012

 

La proposta d'aprovació del pressupost municipal per l'any 2013 és el punt més destacat dels inclosos en l'ordre del dia del proper ple de l'Ajuntament d'Olèrdola, convocat per aquest divendres 28 de desembre a les 13.30h. En matèria econòmica, el ple també preveu aprovar la darrera modificació del pressupost d'aquest 2012. Un altre dels punts que es tractaran en aquest àmbit és la renúncia de l'alcalde a cobrar la paga extra de Nadal, en solidaritat amb la mesura imposada per l'Estat que afecta als treballadors de l'Ajuntament. En el ple també es donarà compte de l'acord de l'Ajuntament de sumar-se a la reclamació de la Diputació contra les bonificacions fiscals que ACESA gaudiria en l'IBI.

El ple també tarctarà una proposta d'aprovació de canvi de dies festius d'obertura dels comerços per l’any 2013 i procedirà a l'aprovació de la plantilla de personal i relació de llocs de treball per l’exercici 2013. La sessió plenària d'aquest divendres també resoldrà un recurs presentat contra la supressió de les places vinculades a les llars d'infants municipals en la plantilla de l'Ajuntament. Un altre dels acords que es preveuen adoptar és el de delegar en l’ORGT de la Diputació de Barcelona les competències de recaptació del preu públic per a la prestació del servei d'atenció domiciliària.

En l'apartat de mocions, el grup municipal d'ApO-PM presenta una proposta en contra l'esborrany de la llei orgànica de millora de la qualitat educativa (LOMCE) del ministre Wert. Com és habitual en una sessió ordinària, el ple finalitzarà amb l'apartat de les informacions de les diferents regidories i amb el torn de precs i preguntes.

Consulta la convocatòria del ple, clicant aquí

Document Actions