Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament preveu aprovar dimarts una moció per millorar les mesures contra la pobresa energètica

El ple de l'Ajuntament també preveu aprovar el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta

divendres 27 gener 2017

Dimarts de la setmana que ve, 31 de gener, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola a partir de les 19:30. Entre els acords que preveu adoptar el plenari, destaca una moció per millorar les mesures urgents per pal·liar els efectes i eradicar la pobresa energètica, presentada pels grups municipals. Durant la sessió també es preveu aprovar el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta, d’acord amb el procés de participació ciutadana convocat i que va establir que la plaça portés per nom “Palau Moranta”.

Un altre dels acords rellevants que  preveu prendre el ple és el d’interposar un recurs de reposició contra l’acord de la Mancomunitat d’establir el rebut domiciliat com a criteri únic de cobrament de les aportacions dels municipis.

El ple també preveu aprovar la xifra oficial de població del padró d’habitants i una modificació puntual de la plantilla de personal, amb la corresponent modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament.

A més de la moció dedicada a la pobresa energètica, es traslladen al ple d’aquest dimarts fins a 5 mocions més. Els grups municipals han acordat presentar conjuntament una moció demanant un fiscal als jutjats de Vilafranca. Els dos grups de l’oposició, CiU i ERC, proposen a més dues mocions: una en suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per processos relacionats amb la sobirania; i l’altra, en suport a tots els representants institucionals “per defensar el procés democràtic de Catalunya”. CIU proposa una altra moció de rebuig a la sentència que permet el sacrifici de toros; mentre que ERC signa una moció de suport al sector agroalimentari català.

Com és habitual en els plens ordinaris, la sessió finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i amb el torn de precs i preguntes.

Document Actions