Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pressupost de 2016 es mantindrà en les mateixes xifres globals que el del 2015

Així ho anuncia el govern de l’Ajuntament, que preveu convocar el ple d’aprovació del pressupost abans d’acabar novembre
Xavier Serramià intervenint en un ple de l'Ajuntament
Xavier Serramià intervenint en un ple de l'Ajuntament

dijous 05 novembre 2015

 

El govern municipal d’Olèrdola està enllestint els detalls de la proposta del pressupost de l’Ajuntament pel 2016. El regidor d’Hisenda i portaveu del govern, Xavier Serramià, anunciava que la xifra global del pressupost no variarà massa respecte el pressupost aprovat per aquest 2015, que va ser de 4 milions d’euros.(àudio)

En el seu dia, Serramià ja recordava que aquests pressupostos, en ser els primers del mandat municipal, adjuntaran les propostes d’inversió plurianuals pels propers 4 anys. Serramià detallava que el govern havia ofert als grups de l’oposició poder acordar aquest programa d’inversions de forma conjunta.(àudio)

El pressupost aprovat per aquest 2015 representava una puja de prop de 300.000 euros respecte la xifra inicial aprovada pel pressupost de 2014. Després de dos anys de reduccions, la tendència canviava en el pressupost del 2015 i es tornava a situar en nivells similars als de feia tres anys enrere. Amb l’anunci fet per Xavier Serramià, ara es pot confirmar que aquesta tendència es mantindrà pel 2016.

 

 

Document Actions