Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El prestigiós mag Pere Rafart, subcampió mundial en cartomàgia, actua aquest diumenge a Olèrdola

A les 18.00h, al Local Nou de Moja. No s’ha fixat preu d’entrada, però sí que es demana un donatiu voluntari per a “Olèrdola amb La Marató”

divendres 13 gener 2023

El reputat mag Pere Rafart actua aquest cap de setmana Olèrdola.  És un dels millors mags del món, com així ho acrediten els dos subcampionats que ha assolit en els dues darreres edicions del campionat del món de cartomàgia organitzats per la Federació Internacional d’Entitats de Màgia. Fa tres anys va deixar bocabadats als membres del jurat del programa Got Talent i el passat mes d’octubre va ser molt comentada l’ actuació privada que va oferir a l’actor Leonardo di Caprio, a la històrica botiga barcelonina “El Rei de la Màgia”. Aquest mag i il·lusionista solsoní actua al Local Nou de Moja, aquest diumenge, a les 6 de la tarda, dins dels actes de la Festa Major d’Hivern del poble. A més de ser un dels millors mags del món fent màgia de prop, els espectacles de Rafart estan plens d’humor. A Olèrdola anuncia que oferirà un “show familiar” que busca que el públic “al·lucini amb la màgia”, tal i com ha avançat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. (àudio)

Rafart desplega la seva màgia en espectacles de petit i mitjà format. Ell defensa que l’entreteniment en directe ha d’arribar a tothom i a tot arreu.(àudio)

Haver estat tan a prop del campionat del món de cartomàgia i no assolir-lo és una “espineta clavada”, però està content per mantenir l’exigent nivell que es requereix per estar en les primeres posicions d’aquests certàmens internacionals.(àudio)

Per poder gaudir d’ aquesta actuació no s’ha fixat preu d’entrada, però sí que es demana als espectadors un donatiu voluntari que es destinarà a “Olèrdola amb La Marató”.

Escolta l’entrevista a Pere Rafart, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions