Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El primer divendres de cada mes els regidors de CiU atendran els veïns a l’Ajuntament

No caldrà cita prèvia i mantenen oberts els altres canals per garantir la relació directa amb els veïns

dijous 24 setembre 2015

Amb la voluntat de facilitar la comunicació amb els veïns, el grup municipal de Convergència d’Olèrdola ha establert un dia en què els seus regidors estaran a les oficines de l’Ajuntament per atendre qualsevol petició de la ciutadania. Serà el primer divendres de cada mes, a partir de les 7 de la tarda. Si fos festiu, passaria al següent divendres. Josep Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU, explica que aquesta mesura d’atenció personalitzada dels regidors la tenien en el programa.(àudio)

Sánchez considera que aquesta hauria de ser una pràctica habitual del govern municipal.(àudio)

L’anunci d’aquest dia al mes per atendre personalment als veïns a l’Ajuntament és una de les actuacions que el grup de CiU ha fet aquestes darreres setmanes a Olèrdola. Bona part de la feina l’han canalitzat  presentant fins a 27 instàncies, reclamant millores en espais públics del municipi. Les demandes han tingut en algun cas resposta positiva i CiU anuncia que, després de centrar-se en Sant Pere Molanta, ara passarien a traslladar propostes de millora en espais públics de la resta de nuclis del municipi.(àudio)

L’estada presencial dels regidors de CiU un cop al mes a l’Ajuntament per atendre els veïns amplia els canals de relació que aquesta formaicó té oberts, a la disposició dels veïns d’Olèrdola, per garantir aquesta atenció personalitzada d’inquietuds que puguin sorgir per part dels veïns. CiU recorda que es pot trobar tota la informació del grup a facebook, a twitter, a l’adreça de correu electrònic ciuolerdola2015@gmail.com  i al telèfon 654207028

Document Actions