Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El primer penedesenc nascut aquest 2016 a l’Hospital Alt Penedès és fill d’una parella de Moja

Es diu Josep Rovirosa Marcet i va néixer a les 17:23 hores del dia 1 de gener

diumenge 03 gener 2016

El primer nadó nascut a l’Hospital Alt Penedès aquest 2016 és fill d’una parella de Moja. Es diu Josep Rovirosa Marcet i va néixer a les 17:23 hores del primer dia d’aquest 2016. En Josep va pesar en néixer 3’580 quilos i va medir 53 centímetres.

Els pares són Josep Maria Rovirosa i Carolina Marcet. En Josep té dues germanes: la Júlia, de 12 anys, i l'Alba de 9, que l’any 2007 també va ser la primera de l'Alt Penedès.
La Carolina, mare del Josep, explica que el procés va començar a les 4 de la matinada. A les 9 del matí va ingressar a l'hospital i tot i que semblava que anava ràpid, no va ser fins les 17,23 h que va néixer el Josep. Diu que malgrat les hores que va durar, tot va anar molt bé i no va tenir dolor.
El pare del Josep, el Josep Maria, recorda una experiència similar en el naixement de la seva segona filla, l'Alba.Ella també va ser la primera penedesenca nascuda a l’Hopital, fa 9 anys. Ara l'Alba haurà de compartir aquesta situació tan especial amb el seu germà Josep, així com la data d'aniversari. Ella diu però que cadascú tindrà la seva pròpia festa d'aniversari.

Document Actions