Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El procés per a decidir l’ús de l’edifici de Correus desperta l’interès de veïns de totes les edats

Aquest dijous tenia lloc una xerrada informativa i a partir de dilluns ja es poden fer propostes

divendres 14 setembre 2018

El procés de participació convocat per l’Ajuntament d’Olèrdola per a decidir usos de l’antic edifici municipal de Correus està despertant l’interès de veïns de totes les edats. Així es va comprovar en la xerrada informativa celebrada aquest dijous al vespre al mateix edifici, que reunia a veïns d’un ampli ventall d’edats. Alguns superaven els 70 anys d’edat i  altres  tot just en tenen 18.

El regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació, Xavier Serramià, es mostrava molt satisfet per l’assistència a la reunió. ( àudio)

Entre el públic assistent a la xerrada hi havia un grup de Joves que promou que en un dels dos espais per a decidir els usos , el de 40 metres quadrats, s’hi pugui instal·lar un Casal de Joves. Ens ho explicava un dels representants d’aquest grup de joves, en Marc Peña.(àudio)

El procés participatiu manté les característiques dels dos anterior processos de participació convocats per l’Ajuntament,  que van comportar l’elecció del nom de la plaça nova de Sant Pere Molanta i definir el destí de la partida de pressupostos participatius. Així, s’han fixat dos moments diferenciats: un per a fer propostes d’usos( del 17 al 24 de setembre) i l’altre per a votar entre les propostes finalistes(entre el 25 de setembre i l’1 d’octubre). El procés té el propòsit de decidir els usos de dos espais d’aquest equipament municipal. La sala interior ara rehabilitada, de 20 metres quadrats; i la sala exterior, ara ocupada per Correus, que suma una superfície de 40 metres quadrats. Es poden presentar propostes per a ocupar les dues sales o només per a un dels espais. Xavier Serramià indicava que es podrà participar telemàticament i també presencialment.(àudio)

Entre el dilluns 17 de setembre i dilluns 24 de setembre restarà obert el període per a realitzar propostes d’ús de les sales. Les propostes es podran fer per internet a http://transparencia.olerdola.cat o bé presencialment a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores durant tot el període comprès entre el dia 17 de setembre i les 10:00 hores del dia 24. Qui ho desitgi, també podrà fer les seves propostes presencialment al Centre Cívic La Xarxa de Moja el dimarts 18 de setembre de 17:00 a 20:00 hores.

Entre el 25 de setembre a les 10:00 hores i el dia 1 d’octubre a les 10:00 hores es podrà escollir per internet  entre les propostes finalistes. Presencialment també es podrà fer a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola de dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores durant tot el període comprès entre el 25 de setembre i les 10:00 de l’1 d’octubre. El dimarts 25 de setembre, en horari de 17:00 a 20:00 hores, també es podrà votar presencialment al Centre Cívic La Xarxa.

Escolta les entrevites a Marc Peña i Xavi Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions