Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa “Via Augusta” de Terramar TV enregistra entrevistes al Conjunt monumental d’Olèrdola que s’emeten des d’aquesta setmana i fins Sant Jordi

L’entrevista a Núria Molist, responsable de la seu d’Olèrdola del MAC, s’emet fins dimarts 26 de març. L’entrevista a l’alcaldessa, Fina Mascaró, es podrà veure del 3 al 9 d’abril
Joan Enric Vidal en un moment de l'entrevista a Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola
Joan Enric Vidal en un moment de l'entrevista a Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola

divendres 22 març 2024

Des d’aquesta setmana i fins el proper 23 d’abril el programa “Via Augusta” de Terramar TV emet entrevistes enregistrades al Conjunt monumental d’Olèrdola. L’espai el condueix el conegut comunicador penedesenc Joan Enric Vidal i es pot seguir a través del Canal 39 de la TDT, al Tarragonès; i pel Canal 30 de la TDT al Garraf-Penedès.

El material gravat s’emetrà durant cinc setmanes successives. En aquesta primera setmana, des del dimecres dia 20 i fins dimarts dia 26 de març, el programa emet  entrevistes a Núria Molist, responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia; i als músics Pep Picas i Giuseppe Costa.

Des del dimecres 27 de març al dimarts 2 d’abril, “Via Augusta” oferirà una entrevista amb Joan Melero, director de la Fundació Pinnae.

Des del dimecres 3 d’abril i fins dimarts 9 d’abril, “Via Agusta” emetrà una entrevista a l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró.

La setmana del 10 al 16 d’abril s’oferirà l’entrevista enregistrada a Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i alcalde de Font-rubí.

I la cinquena i darrera de les setmanes d’emissió d’espais enregistrats al Conjunt monumental d’Olèrdola serà del 17 al 23 d’abril, amb entrevista a Romà Cano, delegat territorial al Penedès del Departament de Cultura, i actuació de cloenda de Pep Picas i Giuseppe Costa

Les entrevistes s’emeten en diferents franges horàries.

L’entrevista a Núria Molist ja està disponible al servei de TV a la carta de Terramar TV, al seu canal de youtube.

 

Document Actions