Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa d’activitats de tardor “Viu el Parc” arriba a la 20a edició

El tret de sortida es dóna aquest cap de setmana i Olèrdola torna a tenir un protagonisme destacat

dilluns 23 setembre 2013

Amb la VI Mostra d’entitats i la Fira d’artesans, programa a Begues, aquest diumenge s’inicien les activitats incloses en el programa “Viu el Parc”. Enguany aquesta campanya que vincula els municipis dels parcs del Garraf, Olèrdola i del Foix arriba a la seva 20a edició. Andreu Bernabàs, responsable de Taller de Cultura, empresa encarregada de la gerència del “Viu el Parc”, indica que els objectius estan “més vius que mai” i segueixen vinculats a la necessitat de facilitar el coneixement del medi natural per així respectar-lo. (àudio)

La crisi condiciona programes finançats amb recursos públics, com és aquest programa “Viu el Parc”. Andreu Bernabàs assenyala que, malgrat això, amb ganes i imaginació s’ha pogut elaborar una programació atractiva. (àudio)

En el cas d’Olèrdola, la primera de les activitats específiques incloses en “Viu el Parc” s’emmarca dins del cicle “Poesia als parcs”. Així, el diumenge 20 d’octubre, a les 12 del migdia, es comptarà amb un recital de poesia amb Jordi Pàmias i Gabriel Panella, amb Adrià Grandia a la viola.

Dissabte 2 de novembre, al local de Can Trabal, hi haurà titelles amb Sebastià Vergés i l’endemà diumenge dia 3 el Conjunt monumental d’Olèrdola tornarà a ser l’escenari de la Festa Major del Parc. (àudio)

Durant la festa hi haurà tallers mediambientals, visita teatralitzada, jocs rurals i de fira, un tastet musical amb Mireia Izquierdo i The piano hass been drinking i animació infantil amb Els Farsants.

Document Actions