Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa d’ERC recull l’acompanyament i l’assessorament a les urbanitzacions i la gratuïtat del transport escolar

En hisenda defensen els pressupostos participatius, ajuts pel pagament de l’IBI i fixar la taxa de les escoles bressol en funció de la renda

dimecres 24 maig 2023

 La candidatura d’ERC ha explicat aquest cap de setmana a Can Trabal i a Daltmar el seu compromís d’acompanyar a les urbanitzacions i oferir-los assessorament en totes les actuacions per a fer realitat els projectes d’urbanització. Des d’ERC es creu que cal realitzar des de l’Ajuntament, amb tècnics especialistes, una explicació entre els veïns per a difondre les atribucions d’un Ajuntament en una urbanització. Patrícia López, número 3 de la candidatura i veïna de Daltmar, així ho expressava diumenge al migdia.(àudio)

En urbanisme, la candidatura d’ERC s’ha fixat també el propòsit  de reforçar i potenciar el Pla d’Ajut a la Rehabilitació d’habitatges buits per destinar-los a lloguer social. També es proposa promoure la construcció d’aquests habitatges mitjançant cooperatives. L’objectiu, tal i com destacava López, és que el jovent del municipi tingui oportunitats de viure a Olèrdola. (àudio)

La candidata a l’alcaldia per ERC, Fina Mascaró, assenyalava també una proposta que té incidència a les urbanitzacions del municipi: el retorn a la gratuïtat del transport escolar.(àudio)

Mascaró també es referia a que des del govern municipal “es parla de transparència”, però l’alcalde va manifestar que el projecte d’urbanització de Daltmar es podria aprovar en Junta de Govern, sense passar pel ple.

En l’apartat d’Hisenda, ERC defensa l’elaboració de pressupostos participatius, aplicar ajuts pel pagament de  l’IBI a les famílies amb pocs recursos i fixar la taxa de les escoles bressol en funció de la renda de les famílies.(àudio)

Com a criteri genèric, el programa d’ERC assenyala l’aposta per “polítiques per aconseguir una menor pressió fiscal sobre les famílies”.

Escolta l’entrevista a Patrícia López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions