Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La programació de la 40a Trobada d’Olèrdola manté els actes clàssics i reforça la qualitat dels espectacles

Dissabte a la nit hi haurà el concert “Show must go on” de “Tribute Queen” i diumenge a la tarda l’espectacle familiar l’oferirà “La Tresca i la Verdesca”

dimecres 18 maig 2022

 

La Trobada d’Olèrdola, després de dos anys de no poder-se celebrar a causa de la pandèmia, viurà del 3 al 5 de juny la seva 40a edició. La programació elaborada per poder gaudir amb plenitud i sense restriccions d’aquest retrobament amb la festa del municipi manté els trets principals que han definit la Trobada durant els seus darrers anys de celebració, però reforçant l’aposta per contractar espectacles de qualitat i per a un ampli ventall de públics en  les propostes que es podran seguir al Conjunt monumental durant el primer cap de setmana de juny. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que en aquesta “Trobada XL” s’havia volgut mantenir l’essència de la programació perquè hi havien moltes ganes de recuperar la festa que reuneix a veïns de tots els nuclis del municipi.(àudio)

La Trobada començarà divendres 3 de juny amb el 29è sopar de regidors/es i exregidors/es, a dos quarts de 10 de la nit, al Restaurant Masia Segarrulls.

Inscripcions a l’acampada, fins el 31 de maig

Dissabte a partir de les 5 de la tarda s’ha fixat el moment per poder accedir a l’acampada al Conjunt monumental. Caldrà presentar el resguard d’inscripcions. Fins el 31 de maig es poden formalitzar les inscripcions per poder viure aquesta experiència única de convivència i lleure en un entorn privilegiat. Les Inscripcions s’hauran de fer a l’Ajuntament d’Olèrdola, en horari de dilluns a divendres de 8h a 14, amb cita prèvia; o bé a través de la pàgina web: Enllaç al tràmit.

Des de les 5 de la tarda a les 8 del vespre els més petits tindran a la seva disposició jocs inflables infantils i de 6 a 8 s’oferirà un circuit de jocs sostenibles, a càrrec d’Albirem. A les 6 de la tarda se servirà una xocolatada popular.

I a les 7 de la tarda la “Micro Troupe” portarà a la Trobada l’espectacle de titelles “El Falcó i El Príncep”, inspirat en Mir Geribert. Dissabte al vespre no hi faltarà la botifarrada popular, a partir de dos quarts de 9 del vespre. Els tiquets, al preu de 3 €, es podran comprar en establiments del municipi.

Monòleg i Tribute Queen

I dins de les apostes per espectacles de qualitat, abans d’acabar el dissabte es podrà seguir el monòleg “Nacido del revés”, de Gabriel Córdoba”, a les 9 de la nit. I a continuació, a dos quarts d’11 de la nit, concert “Show must go on” a càrrec de Tribute a Queen. (àudio)

El primer dels actes de diumenge 5 de juny serà , a partir de les 9 del matí, la sardinada popular que cuinaran els integrants del Grup gastronòmic Tres Pins. Des de les 10 a les 12 del migdia es podrà  participar al concurs de dibuix. En aquesta ocasió la novetat és la nova modalitat de pintar samarretes o bosses de roba, a partir de 3r de primària.

Balls populars i premi Rossend Montané

A les 11 del matí, al Pla dels Albats, mossèn Xavier Aymerich oficiarà una missa solemne. I a partir de les 12 del migdia, s’ha programat l’acte de lliurament dels premis del concurs de dibuix infantil i l’acte de lliurament del premi Rossend Montané. A continuació els balls folklòrics del municipi faran la seva aportació a la Trobada d’Olèrdola i oferiran una exhibició.

Paella, “La Tresca i La Verdesca” i super-tirolina

En aquesta 40a edició no hi faltarà la paella popular, un dels moments que més records han generat entre els assidus participants a la Trobada. La paella arriba a la seva 26a edició i el preu del tiquet és de 6 €.

I a 2/4 de 5 de la tarda el grup La Tresca i la Verdesca inundarà la Trobada de bon  rotllo amb l’espectacle infantil “Històries d’Aigua!” . És una de les companyies familiars de més renom del país, guardonada amb els premis Butaca, Enderroc o el de la Mostra d’Igualada. (àudio)

Per no perdre’s cap proposta de l’espectacle es recomana portar banyador i  xancles.

I a partir de les 5 de la tarda, qui ho desitgi podrà provar la super-tirolina.

 Durant la trobada hi haurà servei de bar,  gestionat per l’Àrea de Cultura de Can Trabal. També es podrà accedir a wi-fi gratuït.

En cas de pluja, els actes es realitzaran al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

Trobada2OK.jpg
Trobada3Ok.jpg

Document Actions