Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa de la Festa Major de Sant Pere Molanta aposta pels actes consolidats

És el primer any que la festa és organitzada pel Grup de Joves i els principals actes es viuran del 14 al 17 d’agost

dijous 07 agost 2014

A pocs dies de l’inici de la Festa Major, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta contagia entusiasme i ganes de fer gaudir a tothom de la festa. Aquest és el primer any que l’entitat s’ha fet càrrec de l’organització de la Festa Major, agafant el relleu de l’Ajuntament i assumint el paper que en la coordinació dels actes havia jugat històricament la Societat Principal-Unió. El Grup de Joves ha superat el repte de confegir un programa variat i ha executat els preparatius amb solvència. Ara caldrà esperar que tot rutlli segons les previsions, en els actes programats durant la Festa Major, des del proper dijous 14 d’agost fins al diumenge 17.

Després dels dos actes previs fixats per aquest cap de setmana, amb l’intercanvi de plaques de cava dissabte dia 9 i amb la Trans Garraf de btt diumenge 10, la primera de les activitats que dóna el tret de sortida a la  Festa Major serà el campionat de tennis taula. Es disputarà a la sala, a partir de dos quarts de 5 de la tarda, amb inscripcions mitja hora abans.

A les 21:00 el grup de teatre El Folre pronunciarà el pregó de la Festa Major. El president del Grup de Joves, Guillem Albà, anuncia que el pregó serà teatralitzat.(àudio)GuillemAlb.JPG

En acabar el pregó hi haurà el correfoc, a càrrec dels Diables de Sant Pere Molanta, i a les 23:00 h el grup Xaloc oferirà havaneres, amb rom cremat pels assistents.

La primera de les activitats de divendres 15 serà la missa, a partir de les 10 del matí. A les 12 començarà la cercavila. Aquest any canvia el recorregut, amb inici des de la plaça Bosquina. També es recupera l’horari de migdia i el final no es farà a la pista, sinó a l’interior de la sala.(àudio)

Divendres , a les 18:00h, s’ha programat al camp de fubtol el Triangular de Festa Major-memorial Jordi Petit, amb el Vilafranca, el Vilanova i el CFP Sant Pere Molanta.

L’orquestra Melodia oferirà a les 19:30 el ball de tarda, per seguir a la mitjanit amb el concert i ball de nit.

Dissabte dia 16, a partir de les 9:30 del matí, es faran les inscripcions i es jugarà el torneig de dards, al Centre Cívic Gatzara. Durant el migdia, a la sala es farà el concurs de truites. La recepció serà de 12 a 13h i seguidament , es procedirà a la deliberació per proclamar les guanyadores i continuar amb un concert vermut.

A les 16:00 del dia 16, pels carrers de Vila Maimona, es podrà seguir la cursa de pokets bike i a les 18 es farà la pedalada popular. A la pista, a la mitjanit, prendrà el protagonisme de la Festa Major l’Empalmada, amb els dj’s Javi Capa, Sergi Domene i Javi Mula. Es tracta “d’un cartell de luxe”, tal i com resumia Guillem Albà.(àudio)

Diumenge dia 17,a  partir de les 7, els carrers del poble s’ompliran dels sons de les matinades. A les 10 es disputarà el campionat de truc i a les 18:30, a la pista, s’ha programat una exhibició de gimnàstica rítmica, a càrrec de l’Associació Gimnàstica Rítmica de Vilafranca. A les 19:00 hi haurà espectacle infantil, amb màgia, per acabar amb una xocolatada i la traca de fi de festa.

Des de l’organització es convida a tothom a gaudir dels actes que s’han preparat.(àudio)

Durant la Festa Major també es podran veure les exposicions del 50e aniversari del Sant Pere Molanta i la de treballs de les puntaires d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions