Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte amb pavelló esportiu i piscina ha estat l’opció guanyadora del procés per a escollir els usos del Bosquet de Sant Miquel

El projecte, presentat per l’equip d’arquitectes Genís Planelles, rebia la meitat dels vots vàlids emesos

dimecres 27 març 2019

 

En el procés de participació convocat per l’Ajuntament d’Olèrdola per a escollir els usos de la zona del Bosquet de Sant Miquel es van emetre 95 vots, dels quals 13 van resultar nuls. La meitat dels 82 vots vàlids, 41, es van decantar per l’opció “B ”que presentava l’equip d’arquitectes Genís Planelles. L’opció “C” obtenia 35 vots i la proposta “A” 6. La participació s’ha situat en un 2’7% dels veïns majors de 16 anys  censats al municipi i el 58% dels vots provenien de Sant Miquel.

Tal i com es resumia en la sessió presencial d’exposició dels tres projectes que van sotmetre’s a votació, la proposta que ha resultat guanyadora  busca oferir una zona “d’oci singular per a totes les edats” adequant el Bosquet amb zones de jocs, de pícnic i barbacoes. Un dels elements principals del projecte  és la integració, en un nivell soterrat, d’un pavelló cobert, així com la realització d’una piscina exterior amb vistes al Parc d’Olèrdola. La inversió estimada suposaria 3 milions d’euros i es proposaria una execució en 4 fases.

Es pot consultar tota la informació del procés clicant aquí

Document Actions