Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper divendres 15 de febrer es fa a l’escola Circell de Moja una Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil

És una de les 647 xocolatades que s’han programat arreu de Catalunya sota el lema “Taca’t pel càncer infantil”

divendres 08 febrer 2019

 

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, divendres de la setmana que ve, 15 de febrer, es realitzen arreu del país xocolatades solidàries per a obtenir fons per a  la investigació del càncer infantil.

Sota el lema “Taca’t pel càncer infantil” són ja 647 les xocolatades confirmades que organitzen entitats d’arreu del territori, especialment des de les escoles. Per segon any consecutiu hi participarà l’escola Circell de Moja, que en la xocolatada del curs passat va assolir recaptar 406 euros per a Sant Joan de Déu. Aquest 2019 aquesta dolça i solidària cita serà a partir de dos quarts de 5 de la tarda del dia 15, amb un donatiu de 2 €. Per a fer-la possible, s’ha comptat amb la col·laboració de l’escola, de la Botiga de la Sílvia, del forn de pa Rius i de l’empresa Ausolan, encarregada del servei de menjador de l’escola.

A més de l’escola Circell, també han confirmat que faran la seva xocolatada solidària les escoles de la Ràpita, Arrels dels Monjos, la Granada, Sant Martí, Guardiola, Ordal, Les Fonts de Gelida, l’institut de Sant Quintí, els centres Jacint Verdaguer i El Carme de Sant Sadurní, i la Fundació L’Espiga a Vilafranca.

Document Actions