Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC anuncia que Irina Pérez i Rebeca Blanque formen part de la seva llista per a les properes eleccions municipals

Irina Pérez és membre de les juntes de les entitats de Can Trabal. Rebeca Blanque és veïna de Moja, amb experiència professional en coordinació d’incidències
Irina Pérez i Rebeca Blanque
Irina Pérez i Rebeca Blanque

dijous 09 març 2023

El PSC ha comunicat el nom de dues dones que formaran part de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Són Irina Pérez i Rebeca Blanque. Pérez és membre de les juntes de les entitats de Can Trabal; mentre que Blanque, veïna de Moja, acumula un ampli bagatge professional en la coordinació de serveis de resolució d’incidències.

El PSC no ha precisat les posicions que ocuparien les dues candidates dins de la llista i ha anunciat que durant les pròximes setmanes aniran desvetllant més noms que formen part de la seva candidatura. Recordem que el PSC d’Olèrdola ja ha confirmat que Jordi Pardo, actual regidor de l’Ajuntament, encapçalaria la candidatura

El PSC ha traslladat aquesta informació de les dues candidates ara anunciades, que reproduïm:

Irina Pérez

Irina Pérez Toribio, de Can Trabal,és la tresorera actual de la Junta de Compensació de Can Trabal, de l'Associació de propietaris de Can Trabal i de la Comissió de Festes de Can Trabal.Treballa actualment com a Supervisora del servei Pmr a l'aeroport de Barcelona.

Rebeca Blanque

Rebeca Blanque Fernandez, 41 anys. Nascuda a Barcelona, visc a Moja fa 4 anys. Mare de 2 filles que van a l'Escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Vaig estudiar Delineació Industrial. Vaig ser Coordinadora del servei 092 de la Guàrdia Urbana.  Vaig marxar per un tema personal i després he sigut Coordinadora d'incidències industrials en 2 empreses privades. 

Irina Pérez

Rebeca Blanque

Document Actions