Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC d’Olèrdola proposa treball conjunt de tot l’Ajuntament sobre incivisme i seguretat ciutadana per reforçar els guàrdies municipals

El regidor Jordi Pardo també denuncia el mal estat d’instal·lacions municipals com la piscina de Daltmar o el camp de futbol Els Pins
Jordi Pardo, regidor del PSC
Jordi Pardo, regidor del PSC

dimecres 25 maig 2022

Per afrontar les problemàtiques detectades d’incivisme i de seguretat ciutadana a Olèrdola cal treball conjunt de tot el consistori. Així ho ha proposat el regidor del PSC a l’Ajuntament, Jordi Pardo, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Pardo considera que aquest treball de tot l’Ajuntament(govern, grups municipals de l’oposició i regidora no adscrita) hauria de reforçar la tasca del servei de guàrdies municipals i evitar problemàtiques que perduren com les curses il·legals de vehicles al polígon de Sant Pere Molanta. El regidor del PSC també entén que aquesta preocupació és present al municipi, com ho demostrarien els anuncis de  “vigilància veïnal” que es poden veure a Can Trabal.(àudio)

Estat de la piscina i del camp de futbol

Durant l’entrevista a la ràdio municipal, Jordi Pardo ha denunciat el mal estat en què es troben instal·lacions municipals com la piscina de Daltmar o el camp de futbol Els Pins de Moja. El regidor del PSC reclama que s’aclareixi qui ha d’arranjar la piscina( si l’Ajuntament o l’empresa concessionària) i que s’expliqui si la piscina podrà obrir aquesta temporada d’estiu, just quan estem a menys d’un mes de les dates habituals d’obertura. (àudio)

Pel que fa al camp de futbol, Pardo ha reclamat al govern que actuï davant el mal estat de la gespa i de l'evident deteriorament de les tanques i d'altres materials de l’equipament. El regidor del PSC també ha donat a conèixer que el govern els hi havia explicat que substituirien tanques malmeses al camí de Daltmar. Jordi Pardo recordava que les tanques destrossades al revolt de Can Castellví “ja porten 2 anys així”.

El PSC també ha assegurat que havia traslladat al govern municipal la necessitat de resoldre mancances presents a l’escola bressol Gotims de Moja. Pardo esmentava que s’havia reclamat un tendal per ampliar les zones d’ombra al pati, solventar les dificultats de connexió a internet i reforçar el personal.

Autocaravanes a Sant Miquel

Tal i com va fer en l’apartat de precs i preguntes del darrer ple, Jordi Pardo també va demanar que s’actués per evitar que caravanes s’instal·lin al costat del cementiri de Sant Miquel. El regidor del PSC comunicava que el Govern li havia assegurat que senyalitzaria aquesta prohibició.(àudio)

Per il·lustrar les denúncies exposades durant l’entrevista sobre l’estat de diferents espais municipals, el regidor del PSC ha facilitat imatges recents de la piscina de Daltmar, del revolt de Can Castellví, de l’estacionament d’autocaravanes a Sant Miquel i del camp de futbol Els Pins.

Escolta l’entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Revolt de Can Castellví

Piscina municipal de Daltmar

Terreny de joc del camp de futbol Els Pins

Autocaravanes al costat del cementiri de Sant Miquel

Document Actions