Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC defensa que s’ampliï el servei de vigilància i lamenta que ara només hi estiguin treballant 3 agents

Jordi Pardo també anuncia que recolza la proposta d’ERC de compensar a la ciutadania pel temps que no es va fer la recollida porta a porta
Jordi Pardo, regidor del PSC
Jordi Pardo, regidor del PSC

dimecres 01 febrer 2023

Des del PSC d’Olèrdola es defensa que el servei dels agents municipals és necessari i consideren que cal reforçar-lo i ampliar-lo. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola el regidor del PSC, Jordi Pardo, lamentava que actualment només estiguin treballant en aquest servei 3 agents, després de la baixa recent d’un dels seus components. Pardo recordava que amb anterioritat, aquest passat estiu, va deixar de treballar a Olèrdola el coordinador dels agents i la seva plaça no s’ha cobert. El regidor del PSC ha indicat que el servei va arribar a comptar amb 8 agents, però a dia d’avui només estan treballant 3 agents.(àudio)

Pardo assenyala que la manca d’efectius compromet que els agents puguin realitzar les seves funcions “que no són les de ser missatgers”.

En relació a temàtiques tractades en el darrer ple de l’Ajuntament, des del PSC també s’ha felicitat a Pere Solé per la seva feina de Jutge de Pau d’Olèrdola i s’espera que es realitzi la necessària depuradora a Sant Miquel d’Olèrdola.

Compensar a la ciutadania

Des del PSC també s’ha anunciat que es recolza la proposta d’ERC de compensar a la ciutadania pel temps que no es va oferir la recollida porta a porta a causa de la vaga realitzada pels treballadors de l’empresa concessionària. Pardo considerava que aquesta proposta és lògica perquè els perjudicats van ser la ciutadania.(àudio)

“No enganyar a la gent”

Jordi Pardo serà el cap de llista del PSC i durant l’entrevista assegurava que van a bon ritme els treballs per elaborar el programa i confeccionar la candidatura. En referència a propostes que el programa d’ApO incorporava però que no s’han acabat fent, Pardo anuncia que el programa del PSC “no enganyarà a la gent”. (àudio)

Escolta l’entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions