Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC espera reeditar l’acord amb ApO i presentar llista conjunta a les eleccions municipals

La regidora Eva Ruiz valora que l’experiència ha estat molt positiva i destaca que han funcionat “com un mateix grup”
Candidatura presentada en les darreres eleccions municipals
Candidatura presentada en les darreres eleccions municipals

dijous 20 febrer 2014

El PSC espera que es podrà reeditar el pacte amb Alternativa per Olèrdola per concórrer conjuntament a les properes eleccions municipals. Dilluns passat, representants de la direcció comarcal del PSC i regidors d’ApO-PM mantenien una primera reunió per a explorar les possibilitats de donar continuïtat a l’acord. De reeditar-se el pacte, seria la tercera vegada que, sota les sigles ApO-PM, les dues formacions compartirien llista electoral. Les converses tot just ara s’inicien i no hi ha res tancat. Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, ja va reiterar en el seu dia que la decisió la prendria l’assemblea d’Alternativa.

Eva Ruiz és una de les dues regidores de l’actual govern municipal que van ser escollides a la llista d’ApO-PM a proposta del PSC. Des de la prudència i el màxim respecte pel debat que pugui tenir ApO, Ruiz subratllava que l’experiència ha estat molt positiva i posava l’accent en què han funcionat com un mateix grup.(àudio)

Ruiz manifestava que el PSC vol que el pacte es torni a fer. Si l’acord no es produís, Ruiz valorava que el PSC miraria de presentar llista.(àudio)

Coincidint en el que manifestava el mateix Josep Tort fa uns dies, Ruiz destaca que s’ha sentit “molt còmode amb el pacte”.(àudio)

A través del mateix Josep Tort, Alternativa ha donat a conèixer al PSC que altres formacions han contactat amb ApO per interessar-se sobre les seves intencions per a les properes eleccions municipals.

Document Actions